در دومین روز نمایشگاه نفت خوزستان؛

مناطق نفتخیز جنوب ۸ قرارداد پژوهشی امضا كرد

رئیس پژوهش و فناوری مناطق نفتخیز جنوب مطرح کرد:

 امضا ۱۱ قرارداد تولید بار اول به ارزش ۸۵۰ میلیارد تومان

 رئیس پژوهش و فناوری مناطق نفتخیز جنوب گفت: از ابتدای دولت سیزدهم فعالیت های مهمی آغاز کرده ایم که از ابتدای فعالیت تا امروز حدود ۱۱ قرارداد تولید بار اول به ارزش ۸۵۰ میلیارد تومان با مجوز رسمی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری داشته ایم.
کد خبر: ۱۴۴۱۴۰۳

 به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین - خوزستان، محمد گلستان باغ در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان اظهار کرد: شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به عنوان بزرگترین شرکت تولیدی نفت و گاز کشور، حدود ۸۵ درصد نفت و گاز و حدود ۹۵ درصد خوراک پالایشگاه های کشور را تولید می کند لذا از این حیث جز بزرگترین شرکت های تابعه وزارت نفت محسوب می شود.

رئیس پژوهش و فناوری مناطق نفتخیز جنوب بیان کرد: این شرکت از حیث اهمیت تولید و کار با شرکت‌های دانش بنیان، برای نگهداشت و افزایش این امر خطیر، فعالیت های مهمی را از آغاز دولت سیزدهم شروع کرده‌ و تقریبا یک جهش قابل توجه در بحث قرارداد های پژوهشی و قراردادهای دانش بنیان در مناطق نفتخیز جنوب شاهد بوده ایم.

وی اضافه کرد: از ابتدای فعالیت تا امروز حدود ۱۱ قرارداد تولید بار اول به ارزش ۸۵۰ میلیارد تومان با مجوز رسمی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری داشته ایم.

رئیس پژوهش و فناوری مناطق نفتخیز جنوب گفت: حدود یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بسته های فناورانه و پروپوزال‌های آماده‌ در معاونت علمی ریاست جمهوری داریم که در انتظار مجوز هستند و انشالله بزودی مجوز آن ها نیز صادر می شود که می توانیم آن ها را به قرارداد برسانیم. همچنین با دانشگاه ها، شرکت های دانش بنیان و مراکز علمی- تحقیقاتی سراسر کشور من جمله خوزستان، قراردادهای پژوهشی بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان ( ۱۱ میلیون یورو) منعقد کرده‌ایم.

گلستان باغ با بیان اینکه در حوزه دانش بنیانی با یک مهارت، عمل گرایی و حوزه کار تخصصی روبرو هستیم، تصریح کرد: اشتغال زایی یک متخصص کار بسیار دشواری است که امروز این کار به خوبی توسط دانش بنیان‌ها انجام می شود؛ در نمایشگاه ها تنها با کالا مواجه نیستیم بلکه با محصول دانش پایه ای که ساعت‌ها فکر، دانش، تلاش و مهارت پشت آن است روبرو هستیم که این محصولات بعضاً در دنیا نمونه‌ای ندارند و به کارگیری این محصولات نیز به یک مهارت، تخصص و برنامه‌ریزی دقیق نیاز دارد.

وی جوان گرایی در پژوهش و فناوری را یکی از اتفاقات خوب رخ داده در مناطق نفتخیز جنوب اعلام و عنوان کرد: شاید میانگین سنی افرادی که در پژوهش، فناوری و تولید بار اول فعالیت می‌کنند حدود ۳۹ سال است که شاید این جوان گرایی یکی از عواملی بود که توانست این اتفاق خوب را رقم بزند.

رئیس پژوهش و فناوری مناطق نفتخیز جنوب ادامه داد: مدیرعامل مناطق نفتخیز جنوب، مدیریت‌های درون سازمانی مثل مدیریت امور فنی و مدیریت تولید، حمایت صد درصدی را از پروژه‌های تولید بار اول، پروژه‌های پژوهشی و فناورانه دارند.

گلستان باغ بیان کرد: این نمایشگاه فرصتی است که ما بتوانیم مستقیماً با دانش بنیان‌ها گفتگو کرده، محصولات آن ها را ببینیم و بر اساس نیازهای خودمان نسبت به دریافت پروپوزال‌های تخصصی اقدام کنیم و انشاالله بتوانیم از این فضاها بهره کافی را ببریم.

وی با بیان اینکه هر سال که در نمایشگاه حضور پیدا می کنیم قابل مقایسه با سال قبل نیست، تصریح کرد: غرفه‌های جدید، افراد جدید و دانشمندان جوان جدید را می بینیم که با محصولات آمده اند و این نشان از آن دارد سال گذشته که به غرفه ای مراجعه کرده و در خصوص نیازها صحبت کرده ایم، این تیم و شرکت روی نیازها کار کرده و امروز براساس نیازهای گذشته اعلام شده از جانب ما، محصول دانش و پایه ای را معرفی کرده است؛ این یعنی پویایی علم و دانش در کشور و به فرموده مقام معظم رهبری فعلا مسیری جز اقتصاد دانش بنیان برای حل مشکلات کشور پیش روی ما نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها